Avoinna arkisin: 9-18 | Lauantai 10-16 | Sunnuntai 10 -16 / Poikkeusaukioloajat

Cottage Garden

Cottage gardenin tunnusmerkkejä ovat pastellivärit, koko kesän jatkuva kukkarunsaus ja kasvien luonnollinen, jopa villi sijoittelu. Monivuotisten kukkien väliin aukkopaikkoihin istutetaan yksivuotisia kasveja. Pääasia ovat runsaat erikorkuiset kukat ja lämmin, huoleton tunnelma. Puutarhurimme Gottage garden suosikkikasveja ovat ruusut, pionit ja kärhöt eli Clematikset. Tule ja hae omasi!

Cottage garden -puutarhoissa nurmikkoa juuri löydy, vaan ylitsepursuvien kukkapenkkien välissä kiemurtelee kivettyjä, sorapeitteisiä tai hiekoitettuja polkuja.

Vinkki: Tuulisille paikoille kannattaa istuttaa puutarhan ympärille suojaava pensasaita, jonka vihreän seinämän suojassa viihtyvät mm. pikkulinnut, jotka taas puolestaan lisäävät pihasi monimuotoisuutta.

Katso lisää!

Ajankohtaista

Viherlassilan Kevätlehti 2024

Iloisia uutisia Pihastelijoille! Kevätlehtemme on ilmestynyt – ota lehti talteen! Pääset kurkkaamaan lehteä ja sen tarjouksia myös digitaalisesti kuvaa klikkaamalla tai tästä. Ota tarjouksista tiukka

Ajankohtaista

Pihastelupäivät 6.4.-14.4.

Pihastelupäivät avaa Viherlassilan puutarhakauden. Luvassa kauden 2024 uutuuksia, huipputarjouksia, arvontaa, kilpailuja, tarjoilua ja tekemistä sekä lapsille että aikuisille.