REKRYTOINTI

Viherlassila on Turun ainoa yksityinen puutarhamyymälä. Viherlassila tarjoaa korkealaatuisia palveluja ja tuotteita kaikissa puutarhaan ja kasveihin liittyvissä tarpeissa. Alueen laajin kasvien ja kukkien sekä puutarhatarvikkeiden valikoima, luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu ovat yksityisen perheyrityksemme päävahvuuksia.

Meillä on aina aikaa ja halua kuunnella asiakkaittemme yksilöllisiä toiveita ja löytää niihin parhaiten vastaavat tuotteet ja palvelut. Paikallisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä arvoja, mistä johtuen viljelemmekin taimia omalla taimistollamme Turun Metsämäessä. Lisäksi suosimme lähialueen viljelijöitä ja tavarantoimittajia.

Viherlassila tarjoaa työntekijöilleen iloisen ja kannustavan ilmapiiriin sekä vireän ja vehreän työympäristön. Alati uudistuvana puutarha-alan yrityksenä pysymme ajan tasalla vihermaailman uusista tuulista, mikä tarkoittaa uusia elämyksiä ja raikkaita ideoita paitsi asiakkaillemme, myös työntekijöillemme.

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja puutarha-alan opiskelijoille. Työharjoitteluusi voi liittyä mm. viljelyä, myymälätyöskentelyä, piharakennusta tai vaikkapa floristiikkaa. Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai suoraan Mika Lassilaan.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja tarjolla. 

 

Hakemuslomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf.
    Lisää työhakemus ja CV pdf-muodossa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit jättää myös avoimen hakemuksesi liitteineen oheisen lomakkeen kautta. Vain CV:llä varustetut hakemukset huomioidaan. Lisää hakemukseesi myös mahdolliset suosittelijasi sekä ajankohdan koska voisit työt aloittaa. Olemme sinuun yhteydessä tarvittaessa.

 

Lisätietoa työpaikoista antaa: Mika Lassila 0400-536099
Soitot arkisin klo 13–16.