REKRYTOINTI

Meillä on haku päällä! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae reippaaseen joukkoomme pikimmiten!

Meillä on tarjolla erilaisia puutarha-alan töitä. Nyt haemme:

 • puutarhureita ja hortonomeja
 • kassavastaavaa ja kassatyöntekijöitä
 • myyntiavustajia
 • taimistonhoitajaa taimistollemme
 • puutarhuria pihojen kunnossapito- ja istutustöihin

Voit laittaa hakemuksesi osoitteeseen tyopaikat@viherlassila.fi tai oheisen lomakkeen kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja puutarha-alan opiskelijoille. Työharjoitteluusi voi liittyä mm. viljelyä, myymälätyöskentelyä, piharakennusta tai vaikkapa floristiikkaa.

 

 

Viherlassila on Turun ainoa yksityinen puutarhamyymälä. Viherlassila tarjoaa korkealaatuisia palveluja ja tuotteita kaikissa puutarhaan ja kasveihin liittyvissä tarpeissa. Alueen laajin kasvien ja kukkien sekä puutarhatarvikkeiden valikoima, luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu ovat yksityisen perheyrityksemme päävahvuuksia.

Paikallisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä arvoja, mistä johtuen viljelemmekin taimia omalla taimistollamme Turun Metsämäessä. 

Viherlassila tarjoaa työntekijöilleen iloisen ja kannustavan ilmapiiriin sekä vireän ja vehreän työympäristön. Alati uudistuvana puutarha-alan yrityksenä pysymme ajan tasalla vihermaailman uusista tuulista, mikä tarkoittaa uusia elämyksiä ja raikkaita ideoita paitsi asiakkaillemme, myös työntekijöillemme.

 

Hakemuslomake

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
   Lisää työhakemus ja CV pdf-muodossa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Voit jättää myös avoimen hakemuksesi liitteineen oheisen lomakkeen kautta. Vain CV:llä varustetut hakemukset huomioidaan. Lisää hakemukseesi myös mahdolliset suosittelijasi sekä ajankohta koska voisit työt aloittaa. Olemme sinuun yhteydessä tarvittaessa.

  Lisätietoa työpaikoista antaa: Mika Lassila 0400-536099
  Soitot arkisin klo 13–16.