REKRYTOINTI

Avoimet työpaikat

Meillä on tarjota erilaisia puutarha-alan töitä.

Nyt etsimme puutarhureita ja alan osaajia 

 • pihojen hoito- ja rakennustyöhön
 • taimiston hoitajaa
 • työntekijöitä puutarhamyymälään eri tehtäviin

Tarjoamme monipuolisille ammattilaisille vakituisen ympärivuotisen työn. Osa paikoista täytetään heti, osa talvella.

Voit laittaa hakemuksesi myös osoitteeseen tyopaikat@viherlassila.fi 

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja puutarha-alan opiskelijoille. Työharjoitteluusi voi liittyä mm. viljelyä, myymälätyöskentelyä, piharakennusta tai vaikkapa floristiikkaa. Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai suoraan Mika Lassilaan: 0400-536099

Viherlassila on Turun ainoa yksityinen puutarhamyymälä. Viherlassila tarjoaa korkealaatuisia palveluja ja tuotteita kaikissa puutarhaan ja kasveihin liittyvissä tarpeissa. Alueen laajin kasvien ja kukkien sekä puutarhatarvikkeiden valikoima, luotettava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiantunteva ja asiakaslähtöinen palvelu ovat yksityisen perheyrityksemme päävahvuuksia.

Paikallisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä arvoja, mistä johtuen viljelemmekin taimia omalla taimistollamme Turun Metsämäessä. 

Viherlassila tarjoaa työntekijöilleen iloisen ja kannustavan ilmapiiriin sekä vireän ja vehreän työympäristön. Alati uudistuvana puutarha-alan yrityksenä pysymme ajan tasalla vihermaailman uusista tuulista, mikä tarkoittaa uusia elämyksiä ja raikkaita ideoita paitsi asiakkaillemme, myös työntekijöillemme.

 

Hakemuslomake

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
   Lisää työhakemus ja CV pdf-muodossa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Voit jättää myös avoimen hakemuksesi liitteineen oheisen lomakkeen kautta. Vain CV:llä varustetut hakemukset huomioidaan. Lisää hakemukseesi myös mahdolliset suosittelijasi sekä ajankohta koska voisit työt aloittaa. Olemme sinuun yhteydessä tarvittaessa.

  Lisätietoa työpaikoista antaa: Mika Lassila 0400-536099
  Soitot arkisin klo 13–16.