PIHASUUNNITTELU

Kaipaako pihasi uudistusta? Oletko rakentamassa taloa? Kehystä kotisi kauniilla pihalla ja puutarhalla!

Viherlassilan puutarha- ja pihasuunnittelupalvelu auttaa luomaan juuri toiveidesi mukaisen pihan tai puutarhan. Ota yhteyttä pihasuunnittelijaamme, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi piha ja puutarha!

Ammattitaitoinen pihasuunnittelijamme sovittaa toiveesi, kasvit ja tarvikkeet, pihan toiminnot ja rakenteet sekä kodin tyylin sopusointuiseen pakettiin, joka vastaa tarpeisiisi ja toiveisiisi niin tyyliltään kuin hoitotasoltaan.

Pihasuunnitelma auttaa pitämään piharakentamisen kustannukset kurissa sekä kohdistamaan budjetin tärkeimpiin osa-alueisiin. Pihasuunnittelija voi myös jo alkuvaiheessa valita arkkitehdin kanssa rakennuksille parhaan sijainnin sekä määritellä säilyttämisen arvoiset puut tontilla.

 

Ota yhteyttä pihasuunnittelijaan:

Victoria Hagman

puh. 040 154 7376
pihasuunnittelu@viherlassila.fi

Pihasuunnittelijan konsultaatiokäynti

Viherlassila tarjoaa asiakkailleen pihakonsultointipalvelua koko Turun seudulla sekä lähikunnissa. Pihakonsultointikäynnillä kartoitetaan asiakkaan toiveita ja tarpeita sekä luonnostellaan erilaisia ideoita, joilla puutarhasta tai pihasta saataisiin entistä toimivampi tai tyylikkäämpi kokonaisuus.

Kun varaat suunnittelijalta konsultointiajan puutarhaasi, käynti on maksullinen. Veloitamme käynnistä 150,00 euroa + kilometrikorvaus 0,70/km. Käynti kestää n. 1,5h.