Viherrakennus ja pihanhoito

Meillä on vuosikymmenien kokemus, vankka ammattitaito sekä tietämys pihanhoitoon ja viherrakentamiseen. Saat aina laadukasta ja asiantuntevaa sekä ajanmukaista ja joustavaa apua niin pihanhoitoon kuin viherrakentamiseen liittyen!

Pihanhoito – kaunis piha ympäri vuoden

Meiltä onnistuvat myös esimerkiksi puiden ja pensaiden leikkaus, haravointi, nurmikon hoito, kasvien ja kesäkukkien istutukset ja lannoitukset sekä kaikki muutkin puutarhan- ja pihanhoidon työt. Palvelun hinta määräytyy hoidettavan alueen laajuuden, tarvittavien hoitokertojen ja alkutilanteen mukaan.

Keskity nauttimaan kauniista pihastasi – ja muista, että voit hakea pihanhoitotöistä kotitalousvähennyksen.

Viherrakennus – viimeistelty piha kiveyksiä ja terasseja myöten

Viherrakennus on kuulunut Viherlassilan palveluihin jo vuodesta 1986. Vuosien varrella olemme rakentaneet lukuisia pihoja ja puutarhoja ympäri Turun seutua. Olemme myös saaneet tehdä samoille perheille useamman pihan elämäntilanteiden ja asuinpaikkojen muuttuessa, mikä on mielestämme paras kiitos asiakkailtamme saamastaan palvelusta.

Kaipaako pihasi kukkapenkkejä ja vesialtaita, terassia ja portaikkoa? Tarjoamme viherrakennusta sekä yksittäisinä palveluina että laajoina kokonaispaketteina.