Kerro tunteesi

Rakastaa, ei rakasta, rakastaa. Välittää, muistaa, kannustaa. Kukkien avulla viestit hienotunteisesti ja tyylillä. Kukilla teet hetkestä juhlan ja muistat juhlijaa silloikin, kun et itse pääse paikalle.

Kukkakauppamme on avoinna ympäri vuoden!

Kukkatiimimme on muutakin kuin upeita kimppuja ja kauniita asetelmia. Palveluihimme kuuluu floristiikan lisäksi vihersisustus ja viherkasvihuolto yrityksille ja yksityisille.

Tutustu myös runsaaseen sisustustavara- ja ruukkuvalikoimaamme!

Me saamme myös etätyöläisten konttorit kukkimaan!

Terveisin
Kauppiaspuutarhuri & floristivastaava
Johanna Lassila-Help ja kukkatiimi

Tilaukset ja tiedustelut:

puh. 044 5369 657 /  floristit@viherlassila.fi

Hääkukat

Häät ovat monelle yksi elämän suurimpia tapahtumia, joihin halutaan panostaa aina yksityiskohtia myöden. Toteutamme kauniit morsiuskimput, tyylikkäät vieheet, kirkon sekä juhlapaikan koristelut ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen sekä jokaisen budjettiin sopivaksi.
Tässä muutamia esimerkkejä hääkukista:

Onnittelukukat

Voit valita valmiin kimpun, koota mieleisesi leikkokukista tai suunnitella sopivimmat onnittelukukat lahjan saajan mukaan. Ammattitaitoiset floristimme ovat valmiina toteuttamaan persoonallisemmatkin kukkalahjat!

Kukkakauppamme palveluihin kuuluu myös kukkien kotiinkuljetus!
Tässä muutamia esimerkkejä onnittelukimpuista:

Surusidonta

Surukukat ovat kaunis tapa jättää viimeiset jäähyväiset sekä ottaa osaa suruun. Viherlassilan kukkakaupasta saat kauniit, ammattitaidolla toteutetut osanottokukat sekä hautajaiskukat siunaus- ja muistotilaisuuksiin.

Kukkakauppamme palveluihin kuuluu myös kukkien kuljetuspalvelu!
Tässä muutamia esimerkkejä surusidonnasta: