Ilahduta,yllätä,

onnittele!

Kukkakauppamme on avoinna ympäri vuoden! Meiltä löydät kukkakimput, leikkokukat, kukka-asetelmat ja kukkakoristelut sekä muut kukkalaitteet ja kukkasidonnat, jotka toteutetaan aina ammattitaidolla ja toiveitasi kuunnellen. Tutustu myös runsaaseen sisustustavara- ja ruukkuvalikoimaamme!

Tule käymään!
Terveisin Floristivastaava Johanna Lassila-Help & kukkatiimi

Tilaukset ja tiedustelut: puh. 044 5369 657 tai floristit@viherlassila.fi

Johanna Lassila-Help on sitonut mm. voittajakimpun Turun häämessujen Kaunein Morsiuskimppu- kilpailussa 2018.

 

Hääkukat

Häät ovat monelle yksi elämän suurimpia tapahtumia, joihin halutaan panostaa aina yksityiskohtia myöten. Viherlassila toteuttaa kauniit morsiuskimput, tyylikkäät sulhasvieheet, näyttävät kukka-asetelmat sekä lumoavat hääkoristeet morsiusparin toiveiden mukaisesti.

Hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten materiaalit, tekniikka ja määrä. Suunnittelemme kokonaisuuden aina hääbudjettiinne sopivaksi.

Tässä muutamia hintaesimerkkejä ja malleja:

Onnittelukukat

Voit valita valmiin kimpun, koota mieleisesi leikkokukista tai suunnitella sopivimmat onnittelukukat lahjan saajan mukaan. Ammattitaitoiset floristimme ovat valmiina toteuttamaan persoonallisemmatkin kukkalahjat!

Kukkakauppamme palveluihin kuuluu myös kukkien kotiinkuljetus!
Tässä muutamia esimerkkejä onnittelukimpuista:

Surusidonta

Surukukat ovat kaunis tapa jättää viimeiset jäähyväiset sekä ottaa osaa suruun. Viherlassilan kukkakaupasta saat kauniit, ammattitaidolla toteutetut osanottokukat sekä hautajaiskukat siunaus- ja muistotilaisuuksiin.

Kukkakauppamme palveluihin kuuluu myös kukkien kuljetuspalvelu!
Tässä muutamia esimerkkejä surusidonnasta: