Viherlassilan kanta-asiakas hemmotellaan pihoille

Kanta-asiakas- tarjouksia

Kassa-alennusten ja bonusten lisäksi paljon ajankohtaisia kanta-asiakastarjouksia. Saat myös puutarhurisi ideoita ja vinkkejä sähköpostiisi.

Puutarhurin puolituntinen_TAUOLLA_uudistamme palvelua.

Puutarhurin puolituntinen on kanta-asiakkaille ilmainen konsultaatioaika puutarhurin tai pihasuunnittelijan kanssa.

Lainaa työkaluja tai peräkärry

Puutarhatyökaluja (mm. nurmikkojyrä) nurmisiemenostosten tai peräkärry lainaksi ilmaiseksi muiden ostojen yhteydessä. Kysy lisää myymälästä!

Kysyttävää puutarhasta tai pihasta?

Varaa oma puolituntinen puutarhurilta tai pihasuunnittelijalta. Käynnin aikana voidaan luonnostella kukkapenkkejä, istutusalueita, parvekepuutarhaa tai vaikka valita sopivimmat kasvit kohteeseenne.

Liity kanta-asiakkaaksi

Viherlassilan kanta-asiakkaana pääset rentoon pihapiiriin!

Täytä allaolevat tiedot, niin olet jo melkein pihalla!

Voit myös päivittää tietosi samalla lomakkeella.

  • Kanta-asiakkaaksi liittyessäsi saat sähköpostiisi myymälästä noudettavan liittymislahjan ja käyttöösi kaikki kanta-asiakasedut, sekä kanta-asiakkaille suunnatut tarjoukset, iloa ja inspiraatiota tihkuvassa uutiskirjeessä.

  • "Viherlassilan kantisjäsenyys on kyllä superkiva. Puutarhasta ja sen hoidosta on vuosien myötä tullut aina vaan hauskempaa! En ole kauhean intohimoinen asian suhteen, mutta joku tässä hommassa vaan kiehtoo! Ja Viherlassilan tyyli on niin ihanan rento, puoliso just kysyi että keneltä sä saat sähköposteja, kun niin hymyilyttää. Ja luin siis Viherlassilan uutiskirjettä!"
    - Laura S.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Alennukset ja bonukset

Kanta-asiakasalennuksen saa kuittikohtaisesti heti myymälämme kassalla kaikista normaalihintaisista tuotteista. Bonusprosenttisi puolestaan määräytyy koko vuoden ostojen mukaan. Eli mitä enemmän vuoden sisällä ostat, sitä isompi kuittikohtainen bonusprosenttisi on! Bonusta sinulle kertyy sekä nomaali- että tarjoustuotteista. Käytettävissä olevan bonuksesi näet aina kuitista. Bonukset ovat voimassa kuluvan kalenterivuoden ajan – muista siis hyödyntää ne ajoissa!

Rinnakkaiskortti

Muista myös perheenjäsenen rinnakkaiskortti: kerrytät bonukset samalle tilille. Pyydä rinnakkaiskortti kassalta tai täytä oheinen lomake. Kerro lisätietoja-kantässä perheen ensimmäisen kortin haltijan nimi tai puutarhakortin numero.

Ostoksesi Alennus%
kertaostosta
Bonus %
1,00 – 29,99 € 1,5 %
30,00 – 49,99 € -2 % 2 %
50,00 – 99,99 € -3 % 2,5 %
100,00 – 249,99 € -5 % 3 %
250,00 – 499,99 € -5 % 3,5 %
500,00 – 999,99 € -7 % 3,5 %
1000,00 -> -10 % 4 %

 

Jos kortti unohtuu kotiin, saat kanta-asiakasedut myös mainitsemalla nimesi tai puhelinnumerosi kassalla.