Perunaruukusta koko kesä uusia perunoita

PotatoPot® -kasvuastian avulla perustat pienen tuottoisan perunamaan parvekkeelle tai terassille. Istuta 3 siemenperunaa keskelle istutusastiaa n. 10 cm syvyydelle. Kastele säännöllisesti, mieluiten päivällä. Istuttaessa siemenperunat muista kastella multatila...

lue lisää

Viljelyohje: Parsa

Valitse aurinkoinen, tuulilta suojattu sekä syvämultainen kasvupaikka. Kotipuutarhassa muutaman parsantaimen voi sijoittaa esim. kukkaryhmän taustalle. Parsan kaunis, unelmankevyt lehdistö sopii välivihreäksi mm. kesäisiin asetelmiin ja kimppuihin. Parsa tarvitsee...

lue lisää

VIHERLASSILA

Viherlassila on Mika Lassilan 1986 perustama perheyritys, joka palvelee niin kotipuutarhureita kuin viheralan ammattilaisia Turun Pitkämäessä. Pienestä puutarhamyymälästä on vuosien varrella kehittynyt yksi Turun alueen merkittävistä osaajista ja suunnannäyttäjistä.

Idearikkaus, aito asiakaspalvelu sekä monipuoliset ja laadukkaat tuotteet ja palvelut yhdistyvät puutarhamyymälässämme, jolla on pinta-alaltaan 1 ha, josta 1000 m2 katettua tilaa.

Yrittäjyys ja vihreys ovat lähellä sydämiämme – kauppiaspuutarhurit Silja ja Mika ovat palvelleet asiakkaitaan jo yli 30 vuotta. Kannatamme kestävää kehitystä, suosimme lähialueen tuottajia ja olemme mitanneet hiilijalanjälkeämme vuodesta 2011.
Puutarhamyymälämme lämpiää osittain maalämmöllä.