LAHJAKORTIT

Ilahduta ystävääsi, läheistäsi tai esimerkiksi työtoveriasi Viherlassilan lahjakortilla! Kortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä, ja sen voi käyttää niin tuotteisiimme kuin palveluihimmekin – vaikkapa puutarhasuunnitteluun!

ANNA LAHJA, JOKA TULEE VARMASTI KÄYTTÖÖN!

Haluatko onnitella syntymäpäiväsankaria tai antaa osuvan tupaantuliaislahjan? Mikäli et ole aivan varma, millaisista kukista tai viherkasveista lahjan saaja pitää, lahjakortti on aina varma valinta.

Viherlassilan lahjakortti avaa portin vihreyden ja vehreyden täyttämään puutarhamyymäläämme, josta lahjakortin saaja voi valita juuri omaan puutarhaansa tai kotiinsa sopivat kukat ja ruukut tai vaikkapa pensaat ja hedelmäpuut. Lahjakortin voi käyttää myös palveluun, jota ei ehkä muuten tulisi ajatelleeksi: olisiko esimerkiksi aika kunnostaa piha ammattitaitoisen pihasuunnittelijan avulla? Entä miltä kuulostaisi pihanhoitopalvelu, jonka avulla säästäisi sekä aikaa ja vaivaa, että omaa selkää?

 

TILAA LAHJAKORTTI!

Tilaa lahjakortti täyttämällä alla oleva tilauslomake. Lähetämme lahjakortin tilausta seuraavana arkipäivänä lahjakortin saajalle, ja laskun tilaajalle.

  • Tilaajan tiedot

  • Saajan tiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.