Kuljetuspalvelu

Suuret kuormat ja isot puutarhakasvit ovat hankalia kuljetettavia. Tästä syystä tarjoammekin asiakkaillemme nopean ja edullisen puutarhakasvien sekä puutarhatarvikkeiden kuljetuspalvelun. Kanta-asiakkaillemme voimme myös lainata peräkärryä ilmaiseksi ostojen yhteydessä.

Toimitamme tuotteitamme paitsi Turkuun ja lähialueille, myös yksityisen rahdinkuljettajan kautta suoraan kotipihaasi, sijaitsipa se missä päin Suomea tahansa!

Annossiemenien lähetyksessä tilauksen minimisumma on 50 €. Annossiemenet lähetetään kirjeenä ja postitusmaksu on 5-10 €.

Emme lähetä kausikukkia tai vihannesten taimia myymälämme lähialuetta kauemmas (n.15 km säteellä myymälästä).

Hyödynnä kuljetuskampanjamme!

Tarjoamme kanta- asiakkaillemme ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 100 euron ostoksille. Maksuton kuljetus toimitetaan asiakkaan pihalle, n. 15 km lähialueelle myymälästämme, tarvittaessa jopa seuraavana päivänä.

Kotiinkuljetuksissa ajopäivät torstaina ja perjantaina ovat seuraavat alueet:

Turun keskusta, Martti, Hirvensalo, Kakskerta, Piispanristi, Kaarina, Kuusisto, Piikkiö.

 

Lisämaksusta seuraavat alueet:
Satava, Paimio, Merimasku, Parainen ja Paattinen

Tilaukset verkkosivujen ostoslistalla, sähköpostilla  osoitteesta tilaukset@viherlassila.fi  tai puhelimitse p.  040 5828 550 arkisin klo 9-15.

Kuljetushinnasto (koko Suomi)

Tarjoamme kuljetuspalvelun muualle Suomeen vain 100 € tai sen yli meneville ostoksille.

Lavakuljetukset alk. 100 € (FIN-lava: 100 x 120 cm kork. max 250cm)
Pientoimitukset alk. 10 €. Pienpaketit ja kirjelähetykset.
Pientoimitukset alk. 30 €. Isommat paketit.

Huom! Kuljetushinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Mikäli haluat tilata tuotteitamme kuljetuspalvelulla, saat tuotteista aina maksulinkin sähköpostiisi. Maksettuasi lähetämme tuotteet. Pientoimituksia lähetämme Matkahuollon välityksellä.