Kasvit

Onko sinulla piha-rakkaussuhde? Niin meilläkin!

Viherlassila on turkulainen perheyritys, joka palvelee niin kotipuutarhureita kuin viheralan ammattilaisia Turun Pitkämäessä. Elämyksellinen puutarhamyymälä inspiroi ja tarjoaa upean valikoiman puutarhakasveja pihaan kuin pihaan.  Puutarhamyymälä on sekä viherpeukalon että aloittelevan puutarhurin paratiisi, jossa kasvi- ja taimivalikoima säilyy kattavana läpi kauden!

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sopivissa kasvivalinnoissa, jolloin saat pihallesi varmasti sopivimmat pensaat ja puut, ruusut ja perennat sekä muut kasvit aina vihanneksia myöten. Yhteistyö lukuisien taimistojen ja kasviharrastajien kanssa antaa mahdollisuuden tarjota tilaustuotteita myös myymälävalikoimamme ulkopuolelta.

Paikallisuus ja kotimaisuus ovat meille tärkeitä tekijöitä, mistä johtuen viljelemmekin taimia omalla taimistollamme Turun Metsämäessä. Lisäksi suosimme lähialueen viljelijöitä ja tavarantoimittajia.

Nähdään myymälässä!

Kauppiaspuutarhurit,
Mika ja Silja Lassila

Hinnat ja kasvien saatavuus vaihtelevat kauden aikana. Tarkista päivän hinta ja saatavuus myymälästämme. Osa tuotteista on tilaustuotteita, joiden toimitusaika on sesonkina 1-2vko. 

Lue tästä TAIMITAKUUmme

Kukan väri

Kasvukoko

Kasvupaikka

Avainsana

Kasveillamme on taimitakuu!

Lue lisää