Avoinna arkisin: 9-20| Lauantai 9-18 | Sunnuntai 10 -17 / Poikkeusaukioloajat

Japanita pihasi

Japanilaisessa puutarhassa pyritään täydelliseen tasapainoon ja kokonaisuuteen, jonka osat ovat tasapainossa kuvastaen hiljaisuutta ja rauhaa. Yksinkertaisuus on kauneutta. Kivi on tärkeä elementti edustamaan luonnon jylhyyttä ja vuosisatoina karttunutta aikaa.

Täydellisyys on vain suunta, matkalla olosta nautitaan.

Keväällä japanilaisessa puutarhassa kukkivat kirsikkapuut, atsaleat ja alppiruusut. Syksyä varten istutetaan hehkuvaa väriloistoa. Harkitut koristeet, kuten kivilyhdyt ja astinkivet, viimeistelevät tunnelman.

Vinkki:

Katseenvangitsijoina toimivat bonsaityyliin kasvatetut ja muotoillut kasvit. Valikoimissamme on upeita Suomessa ulkona menestyviä bonsaimuotoon käsin leikattuja uniikkeja kasveja.

Katso lisää!

Ajankohtaista

Pörriäisten puolella!

Vinkit pölyttäjäystävälliseen puutarhaan Puutarhan vehreys ja kukkaloisto eivät ole pelkästään ilahduta pihastelijaa, vaan niillä on myös suuri merkitys luonnon monimuotoisuuden ylläpitämisessä. Monilajisessa pihassa ja puutarhassa

Ajankohtaista

Kylvä oma kukkaniitty!

Kauneutta ja monimuotoisuutta pihaan! Kukkaniityn toteutukseen ei tarvitse suurta tilaa, pienikin alue pihalla riittää. Voit kylvää niittykukkia melkein mihin vain – puiden alle, kukkapenkkien täydennyksenä,