Avoinna arkisin: 9-18 | Lauantai 10-16 | Sunnuntai 10 -16 / Poikkeusaukioloajat

Trico garden suojaa peuroilta

TRICO GARDEN es­tää sork­ka­san­ka­rei­ta te­ke­mäs­tä kas­vi­tu­ho­ja puu­tar­has­sa.

TRICOGARDEN antaa pitkäaikaisen suojan havu- ja lehtipuille sekä koriste- ja hyötykasveille hirvieläinten, kuten peurojen ja kauriiden, tuhoilta. Valmisteen teho perustuu sen hajun ja maun hirvielämiä karkottavaan vaikutukseen. Tuote on helppo käyttää; Laimenna tuote ohjeen mukaan sumupulloon ja suihkuta suojattaviin kasveihin. Tuotetta voi käyttää ympäri vuoden, ja käsittelyn voi toistaa tarvittaessa.

Käyttöohje: Sekoita valmistetta 10-20 ml/0,3-1 desilitraan vettä. Annos riittää 10 m² käsittelyyn. Sumuta valmiste kasvinosiin, jotka haluat suojata. Valmiste estää parhaiten syöntituhoja, mutta sillä on vaikutusta myös hirvieläinten kasveille aiheuttamiin hankausvaurioihin.

Kevät- ja kesäkäyttö: Laimennettua valmistetta ruiskutetaan suojattaville puille, pensaille ja koristekasveille 10-20 ml/10 m² estämään hirvieläinten kasveille aiheuttamat tuhot kesän aikana. Jos uutta tuhoa ilmenee, voi käsittelyn toistaa enintään 4 kertaa 4-6 viikon välein.

Syyskäyttö:Laimennettua valmistetta ruiskutetaan suojattaville puille, pensaille ja koristekasveille 10-20 ml/10 m² estämään hirvieläinten kasveille aiheuttamat tuhot talven aikana.

HUOM! Lämpimällä säällä tee käsittely aamulla tai illalla, jottei lehdet vioittuisi voimakkaassa auringon paisteessa. Sateen uhatessa käsittelyä ei kannata tehdä, sillä pitkän suojavaikutuksen saamiseksi valmisteen on kuivuttava ruiskutuksen jälkeen kasvin pinnalle.
Älä käsittele kasveja muilla kasvinsuojeluaineilla viikkoa ennen /jälkeen Trico Garden -käsittelyä.

Pese ruisku käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja pesuaineella.
Säilytä valmiste alkuperäispakkauksessa kuivassa alle + 30°C lämpötilassa pakkaselta suojattuna.
Valmistetta käsiteltäessä suositellaan käytettäväksi suojakäsineitä (esim. nitriili).

Muista noudattaa käyttö- sekä muita ohjeita ihmiselle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi.
Tehoaine: Lampaanrasva65g/ l

Katso lisää!

Ajankohtaista

Viherlassilan Kevätlehti 2024

Iloisia uutisia Pihastelijoille! Kevätlehtemme on ilmestynyt – ota lehti talteen! Pääset kurkkaamaan lehteä ja sen tarjouksia myös digitaalisesti kuvaa klikkaamalla tai tästä. Ota tarjouksista tiukka

Ajankohtaista

Pihastelupäivät 6.4.-14.4.

Pihastelupäivät avaa Viherlassilan puutarhakauden. Luvassa kauden 2024 uutuuksia, huipputarjouksia, arvontaa, kilpailuja, tarjoilua ja tekemistä sekä lapsille että aikuisille.