Avoinna arkisin: 9-20| Lauantai 9-18 | Sunnuntai 10 -17 / Poikkeusaukioloajat

Varjosta ikivihreät kevätauringolta

Kun maa on jäässä, kasvit eivät pysty korvaamaan lehdistään ja havuistaan haihtuvaa vettä, on aika viimeistään suojata ikivihreät (niin tuijat, muut havut kuin alppiruusut) kevätauringolta hengittävällä varjostusverkolla tai säkkikankaalla. Ikivihreitä ei siis yleensä tapa talven kylmyys, vaan kasvin kuivuminen aurinkoisella kevätsäällä, kun maa on vielä jäässä. Valkoinen hallaharso tai mustat muovisäkit eivät sovellu ikivihreiden varjostukseen, sillä ne keräävät lämpöä ja kosteutta eikä kasvi pääse hengittämään.

Suojaa puutarhasi ikivihreät kunnolla, niin saat nauttia terveen vihreistä kasveista koko tulevan pihastelukauden! Muistathan myös poistaa suojaukset kasvien päältä heti maan sulettua keväällä.

Valikoimistamme löytyy varjostusverkkoa metreittäin sekä valmiissa paketeissa ja myös käteviä valmiita huppuja. Tervetuloa hakemaan suojat ihanille ikivihreillesi!

Katso lisää!

Ajankohtaista

Pörriäisten puolella!

Vinkit pölyttäjäystävälliseen puutarhaan Puutarhan vehreys ja kukkaloisto eivät ole pelkästään ilahduta pihastelijaa, vaan niillä on myös suuri merkitys luonnon monimuotoisuuden ylläpitämisessä. Monilajisessa pihassa ja puutarhassa

Ajankohtaista

Kylvä oma kukkaniitty!

Kauneutta ja monimuotoisuutta pihaan! Kukkaniityn toteutukseen ei tarvitse suurta tilaa, pienikin alue pihalla riittää. Voit kylvää niittykukkia melkein mihin vain – puiden alle, kukkapenkkien täydennyksenä,