Avoinna arkisin: 9-20| Lauantai 9-18 | Sunnuntai 10 -17 / Poikkeusaukioloajat

TAIMITAKUU

Haluamme että asiakkaamme onnistuvat meiltä ostettujen taimien kanssa, ja siksi onkin erityisen tärkeää kuljettaa, säilyttää ja istuttaa kasvit asianmukaisesti.

Taimitakuu koskee kaikkia monivuotisia keväällä (30.6. mennessä) ostettuja taimia, joita on käsitelty ja jotka on istutettu ohjeittemme mukaisesti, mutta kasvuunlähtö on tästä huolimatta epäonnistunut. Tällöin annamme tilalle uuden taimen. Mikäli samaa lajiketta ei ole saatavilla, voi ostaja pääsääntöisesti saada korvauksen jollakin toisella hyväksymällään samanhintaisella taimella. Reklamaatio on tehtävä ostovuoden heinäkuun 15. päivään mennessä. 1.7. jälkeen ostetuista taimista kasvuunlähtöreklamaatiot on tehtävä viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa ostopäivästä.

Toivomme että soitat aina ensin meille, jos ongelmia ilmenee. Säilytä aina ostokuitti ja taimen nimilappu. Älä nosta taimea maasta ennen kuin olet saanut toimintaohjeet Viherlassilasta.

Jotta takuu olisi voimassa istutus ja hoito-ohjeita sekä kasvien olosuhdevaatimuksia on noudatettava mahdollisimman hyvin. Takuu koskee myös syksyllä istutettuja normaalihintaisia kasveja. Takuuta ei anneta kasveille, jotka istutetaan ruukkuihin, laatikoihin tms. paikkoihin, tai jätetään istuttamatta. Takuu ei kata kuljetuksen aikana, väärän hoidon, kastelun tai lannoituksen, lumen, jyrsijöiden tai tuholaisten aiheuttamia vahinkoja.

Lue tästä kuljetus-, alkuhoito- ja istutusohjeet.