Avoinna arkisin: 9-18 | Lauantai 10-16 | Sunnuntai 10 -16 / Poikkeusaukioloajat

10 parasta mieskasvia

Viherkasvi on loistava lahja, sillä kaikille isämiehille löytyy omanlaisensa kasvi.

Tässä meidän valitsemat 10 parasta mieskasvia:

Isälle, jolla on rahaa, jolla ei ole rahaa tai joka haluaisi rahaa

Rahapuu on klassikko ja varma valinta silloin, kun halutaan vilpittömästi onnitella. Rahapuu rakastaa valoa ja tuo onnea. Ihan kuin moni isä!

Hajamieliselle isälle

Palmuvehka kaipaa vain vähän hoitoa ja tykkää siitä, jos kastelu unohdetaan välillä kokonaan, niin että multa ehtii kuivahtaa. Palmuvehka ei myöskään valita, jos ei saa paljoa valoa.

Anoppinsa unohtavalle isälle

Anoppi ei pääse unohtumaan, kun isällä on Anopinkieli muistuttamassa rakkaasta läheisestä. Anopinkieli puhdistaa ilmaa (kyllä!) ja pysyy hengissä vaikka lähes pimeässä ja miltei ilman kastelua.

Isälle, jolla on ikkunalauta

Pullojukka tyylittää ikkunalaudan tai valoisan nurkkauksen. Pyöreäksi pullistuva runko viehättää useimpien isien silmää. Pullojukka ei rasita kastelukättä.

Testosteronia puhkuvalle isälle

Kultaköynnös tasapainottaa riippuvalla olemuksellaan ylenpalttista testosteronia pursuavaa isää tai pappaa. Kultaköynnöksen saaminen on siis miehinen kehu vailla vertaa! Kultaköynnös viihtyy monen isän lailla kuumassakin, kunhan saa tarpeeksi juotavaa.

Mahtipontiselle isälle

Suureksi kasvava, valossa viihtyvä Sutipuu letitettyine runkoineen on näyttävä viherkasvi, joka on edukseen komean isän vieressä. Sopii myös vertauskuvalliseksi lahjaksi isälle, jolla on paljon lapsia.

Isälle, joka osaa kaiken

Taiturimaiset ja/tai gt:stä pitävät isät suoriutuvat Sitruunapuun kasvattamisesta joko taidoillaan tai gt-motivaatiollaan. Jos isäsi viihtyy lämpimällä paikalla, kesät patiolla tai parvekkeella ja jos hän hakeutuu sisään ennen pakkasia, sitruunapuu on ihan identtinen kasvikaveri. Tasainen kastelu on tarpeen!

Isälle, jolla on silmää

Tuonenkielo eli suutarinkielo on niin helppohoitoinen, että suutarikin saa sen kasvamaan. Miksei siis isä? Kasvin tummat lehdet ja elegantti olemus sopivat vaativankin sisustajan silmälle.

Hitaasti lämpiävälle tyyliniekalle

Bonsai on kärsivällisyyden kehittäjä, ja jos kärsivällisyyttä ei vielä ole muille jakaa, niin Varjoviikuna-bonsai on sopiva aloittelijan kasvi. Se kestää hyvin muotoilua ja juurten leikkaamista. Bonsain pariin voi myös paeta ylivilkkaaksi äityvää perhe-elämää.

Nostalgisuuteen taipuvalle isälle

Jukkapalmu on monelle isälle tuttu opiskelija-ajoilta. Virkistä siis isäsi nuorekasta sisintä lahjoittamalla visuaalisesti näyttävä ja helppohoitoinen huonekasvi.

Viherlassilan valikoimista löytyy lahjoja myös järeämmästä puutarhanhoidosta pitävälle isälle: lintulauta, talikko, multakuorma tai kivestä tehty patsas tai vaikka ihan pihasuunnittelu ensi kesäksi valmiiksi.

Katso lisää!

Ajankohtaista

Viherlassilan Kevätlehti 2024

Iloisia uutisia Pihastelijoille! Kevätlehtemme on ilmestynyt – ota lehti talteen! Pääset kurkkaamaan lehteä ja sen tarjouksia myös digitaalisesti kuvaa klikkaamalla tai tästä. Ota tarjouksista tiukka

Ajankohtaista

Pihastelupäivät 6.4.-14.4.

Pihastelupäivät avaa Viherlassilan puutarhakauden. Luvassa kauden 2024 uutuuksia, huipputarjouksia, arvontaa, kilpailuja, tarjoilua ja tekemistä sekä lapsille että aikuisille.