Avoinna arkisin: 9-20| Lauantai 9-18 | Sunnuntai 10 -17 / Poikkeusaukioloajat

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Otsikko” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Osallistu Viherlassilan kesän
Pihastelu-kuvakilpailuun!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rivi” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Kilpailun kuvaus” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Pihat ja puutarhat ovat aina omistajiensa näköisiä ja nyt haluaisimmekin nähdä sinun kättesi jäljen. Kuvien aiheen voit valita itse – pääasia on, että kuvasi pihastuttavat sinua! Osallistu kilpailuun verkkosivuillamme ja voit voittaa lahjakortin myymäläämme.

Osallistuminen on helppoa : täytä oheinen lomake ja liitä mukaan enintään kolme valokuvaa (enintään 2 Mb) pihastasi, lempipaikastasi parvekkeella tai vaikka rakkaimmasta kasvistasi. Kerrothan samalla jotakin valitsemistasi kuvista. Lähetä, ja valmista tuli. Voit myös osallistua sähköpostilla. Lähetä kolme kuvaa osoitteeseen viherlassila@viherlassila.itasema.fi otsikolla Pihastelu-kuvakilpailu. Kirjoita yhteystietosi (nimi, puhelin, sähköposti) ja kerro samalla tekemisistäsi.

Kilpailu on käynnissä 31.8.2017 asti. Kilpailuajan päätyttyä julkaisemme verkkosivuillamme raatimme valitsemat viisi pihastuttavinta kuvaa tai kuvasarjaa. Voittajat palkitaan Viherlassilan 40 euron lahjakortilla. Lisäksi arvomme kaikkien osallistujien kesken Viherlassilan 100 euron lahjakortin. Voittajille ilmoitetaan palkinnoista henkilökohtaisesti.

Saatamme käyttää kilpailuun lähetettyjä valokuvia Viherlassilan markkinoinnissa, verkkosivuilla ja uutiskirjeissä, jotta toisetkin saisivat uusia pihastuttavia ideoita! Tutustu kilpailun sääntöihin tarkemmin täällä.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_code admin_label=”Koodi” _builder_version=”3.0.51″]

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]