Avoinna arkisin: 9-18 | Lauantai 10-16 | Sunnuntai 10 -16 / Poikkeusaukioloajat

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.1″ z_index_tablet=”500″]

MYYJÄ, puutarhamyymälä Turku

Viherlassila OY etsii puutarhakaupan myyjiä koko- ja osapäivätyöhön.
Jos pidät tekemisen meiningistä, puutarha-ala on lähellä sydäntäsi ja olet innostunut oppimaan uutta, olet etsimämme henkilö!

Työtehtäviin myynnin ja neuvonnan lisäksi kuuluu vastuualueen hoito. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Odotamme

Arvostamme

Voimme tarjota sinulle

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme rekrytointiosion kautta. Voit lähettää myös Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme sopivat henkilöt heti löydettyämme.

Vain CV:llä varustetut hakemukset huomioidaan. Lisää hakemukseesi myös mahdolliset suosittelijasi. Lisätietoa työstä antaa: Mika Lassila 0400-536099. Soitot: arkisin klo. 13–16.

 

Viherlassila – elämyksellinen puutarhamyymälä
Viherlassila tunnetaan elämyksellisenä Turun seudun puutarhamyymälänä, joka tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia palveluja ja tuotteita kaikissa puutarhaan ja kasveihin liittyvissä tarpeissa.

Viherlassila tarjoaa työntekijöilleen iloisen ja kannustavan ilmapiiriin sekä vihreän vehreän työympäristön. Alati uudistuvana puutarha-alan yrityksenä pysymme ajan tasalla viheralan uusista tuulista, mikä tarkoittaa uusia elämyksiä ja raikkaita ideoita paitsi asiakkaillemme, myös työntekijöillemme.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]