Avoinna arkisin: 9-20| Lauantai 9-18 | Sunnuntai 10 -17 / Poikkeusaukioloajat

Kevät kukkii valkoisena ja vaaleanpunaisena

Kevätpuuhat valtaavat pian jo täysillä kaikki pihojen omistajat. Jotta pihalla on kiva pihastella mm. haravan varren jatkona, kannattaa silmänruokaan panostaa ihan ensimmäisenä.

Sipulikasvien lisäksi  alkukeväästä voi ruukkuihin laittaa jo muutakin. Muun muassa aikaiset kukkijat; kaunokaiset eli bellikset (Bellis perennis), lemmikit (Myosotis), orvokit (Viola) ja tähtisilmä (Osteospermum), kestävät kevään viileyden hyvin. Istutusten multapinnat voi peittää vaikka pellonreunasta nyhdetyllä heinällä, jolloin kevään kukkijat ikään kuin maastoutuvat ympäröivään luontoon hyvin.

Reiättömien ruukkujen pohjaan voi tehdä reiät. Ruukkujen ollessa taivasalla se on välttämätöntä, jotta ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois. Pohjalle kannattaa tehdä lisäksi salaojitus vaikka ruukunpalasista tai kevytsorasta. Mullaksi hyvä valinta on valmiiksi lannoitettu kesäkukkamulta.

Katso lisää!

Ajankohtaista

Pörriäisten puolella!

Vinkit pölyttäjäystävälliseen puutarhaan Puutarhan vehreys ja kukkaloisto eivät ole pelkästään ilahduta pihastelijaa, vaan niillä on myös suuri merkitys luonnon monimuotoisuuden ylläpitämisessä. Monilajisessa pihassa ja puutarhassa