Avoinna arkisin: 9-20| Lauantai 9-18 | Sunnuntai 10 -17 / Poikkeusaukioloajat

Viherlassilan Kevätlehti 2024

Kevätlukemista pihastelijoille!

2024 puutarhan teemana on meillä Viherlassilassa on luonnon moninaisuus ja kasvun ilo. Puutarhasta on iloa niin puutarhurille kuin muillekin puutarhassa vieraileville ihmisille ja otuksille. Puutarhanhoito tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin ja on ihana herkutella itse kasvatetuilla marjoilla, yrteillä, potuilla, hedelmillä ja muilla puutarhan antimilla. Parvekkeet, ikkunalaudat, palstat ja viljelylaatikot suorastaan kutsuvat työntämään sormet multaan ja kasvun ihmeen seuraaminen on varsin kutkuttavaa puuhaa.

Voit tehdä puutarhastasi myös kukkivan keitaan, joka houkuttele pölyttäjiä. Puutarhan kukkia on ihana kerätä myös leikkokukiksi maljakkoon. Välimeren kasveilla puolestaan patiot heräävät henkiin, kun oliivipuut ja sitruspuut ja muut ihanuudet tuovat rentouttavaa kesäistä tunnelmaa ja tuulahduksen Välimeren kauniilta rannoilta omalle pihalle tai parvekkeelle.

Tutustu kevätlehtemme kauden uutuuksiin ja tarjouksiin linkistä.

Katso lisää!

Ajankohtaista

Ruusun istutus- näin onnistut

Puutarhurisi vinkkejä ruusujen istuttamiseen. Ruusut rakastavat aurinkoa, mutta eivät viihdy paahteiseen nurkkaan ahdettuna, koska silloin lehdet helposti palavat, eli valitse ruusulle valoisa ja mieluusti syvämultainen

Ajankohtaista

Pionin istutus

Pioni rakastaa aurinkoista ja puolivarjoisaa kasvupaikkaa.  Keväällä tai alkukesästä voi huoletta istuttaa juurtuneita astiataimia, kunhan muistaa huolehtia kastelusta.