Vesiaiheet

Vesiaihe virkistää ja luo harmoniaa puutarhaan

Vesi on monipuolinen elementti, joka tuo taianomaista tunnelmaa pihoihin ja puutarhoihin. Allasmaailmastamme löydät paljon erilaisia puutarha-altaita, suihkukaivoja, pumppuja ja muita allasaiheiden tarvikkeita, joiden avulla voit rakentaa juuri omalle pihallesi tai puutarhaasi sopivimman vesiaiheen.

Rakenna itse puutarha-allas – allasmuovit ja -kumit mittojen mukaan!

Haluatko hankkia pihallesi juuri oikean kokoisen puutarha- tai piha-altaan? Puutarhamyymälästämme löydät valmiita allasmalleja sekä allasmuovit, -kumit ja muut tarvikkeet sopivan puutarha-altaan rakentamiseen. Allasmuovi on erinomainen materiaali pienien vesialtaiden tekoon, suuremmissa altaissa (yli 300 m2) suosittelemme joustavan allaskumin käyttöä. Sekä allasmuovi että allaskumi myydään rullissa, joiden leveydet ovat 4 metriä, 6 metriä ja 8 metriä. Valikoimissamme on myös paljon valmisaltaita, jolloin saat nopeasti ja vaivattomasti vesiaiheen puutarhaasi.

Jotta vesi pääsisi pulppuamaan niin purossa kuin suihkulähteessä, tarvitaan laadukas ja kestävä vesipumppu. Pumppu on välttämätön myös veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa.

Valitse energiatehokas vesipumppu

Puutarhamyymälässämme on tarjolla niin rakenteeltaan kuin suorituskyvyiltään erilaisia vesipumppuja, joiden avulla vesi saadaan virtaamaan niin pihapuroon, puutarhapatsaaseen tai suihkukaivoon. Pumput on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, minkä ansiosta niiden sähkönkulutus on erittäin pieni.

Allaspumppua hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisia elementtejä puutarha-altaaseensa haluaa. Viherlassilan puutarha-asiantuntijoilta saat aina apua sekä sopivan vesi- tai allaspumpun että allasmuovien ja -kumien valintaan.

Puutarhamyymälästämme saat myös vinkit ja neuvot oman puutarha-altaan rakentamiseen – tervetuloa!

Tuotteita ei löytynyt

Laita viesti tästä, sillä tuote saattaa löytyä myymälästä.

Etsitkö inspiraatiota puutarhaasi?

Lue puutarhurisi vinkit