Toimitusehdot

Viherlassilan Nettiputiikista tilattu ja maksettu tuote toimitetaan asiakkaalle 5 arkipäivän sisällä.

Toimitusaika saattaa vaihdella tuotteittain. Toimituskuluihin sisältyy postitus-,  pakkaus- ja lähetyskulut, jos tuote toimitetaan lähialueelle. Jos tilaus on tilattu myymälämme lähialueen (15 km) ulkopuolelle, on kuljetuslisä 20 euroa. Kuljetusmaksut veloitetaan tilauksen yhteydessä. Tarkistathan tilaamiesi tuotteiden määrät/tuotetiedot tarkasti ennen tilaamista, turhien palautusten välttämiseksi, kiitos! 

Jos jokin tuote on loppunut niin ilmoitamme siitä sinulle 2 arkipäivän sisällä. Olethan yhteydessä meihin (tilaukset@viherlassila.fi) jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi tai olet jostain tuotteesta epävarma. Emme toimita ulkomaille. Voit myös noutaa tuotteet itse Viherlassilan myymälästä; Alakyläntie 2-4, Turku. Valitse tällöin toimituskohdassa “nouto”. Tuote on noudettavissa seuraavana arkipäivänä, ellei erikseen ilmoiteta muuta.

Jos tilatuilla/maksetuilla tuotteilla on eriävä toimitusaika, toimitus tapahtuu yhtäaikaisesti myöhäisimmän toimitusajankohdan mukaisesti.

Viherlassila Oy:llä on oikeus tilauksen peruuttamiseen, jolloin maksettu summa palautetaan ostajalle.

Maksutavat

Tuotteet postikuluineen maksetaan tilauksen yhteydessä nettiputiikissa.

Käytössämme on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet sekä luotto­kortti­maksaminen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Nettiputiikissa sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Palautusoikeus

Kasveilla ei ole palautusoikeutta.

Jos tuotteella on palautusoikeus, tuotteen voi palauttaa Viherlassila:n myymälään; Alakyläntie 2-4, 20250 Turku. Palautus tulee tapahtua 14 vrk sisällä toimituksesta. Ostotodiste tulee olla mukana palatusta tehdessä. Palautettava tuote tulee olla ehjä ja myyntikuntoinen. Jos haluat palauttaa tuotteen Matkahuollon välityksellä palautuksesta on aina sovittava myymälän kanssa kirjallisesti etukäteen tilaukset@viherlassila.fi. Matkahuollon kautta vaihto- ja palautustilanteessa asiakas vastaa palautuksesta kertyneestä toimituskulusta. Tuotehinta palautetaan samaa maksutapaa hyödyntäen kun maksutilanteessa: maksulinkin kautta.

Reklamaatio

Jos jostain syystä haluat reklamoida toimitetun tuotteen, olethan viipymättä yhteydessä Viherlassilaa:n sähköpostitse;  tilaukset@viherlassila.fi Reklamaatio tulee tapahtua viipymättä, kuitenkin viimeistään 24 tunnin sisällä tuotteen saapumisesta.