Ruukut

Vehreyttä ruukkuistutuksilla

Löydät myymälästämme runsaan valikoiman erilaisia ruukkuja sisä- ja ulkokäyttöön. Ruukkuistutuksilla voit tuoda vehreyttä sinnekin, missä multaa ei ole. Kasveilla saat näyttävyyttä ikäville seinänvierustoille, varjoisiin nurkkauksiin, betoniterasseille, asfalttipihoille ja laatoituksille. Tee istutuksia kaikkien vuodenaikojen iloksi. Tyyli vaihtelee pelkistetystä iloisen runsaisiin, ja selkeälinjaisista vuolaana rönsyileviin. Käytä paitsi perennoja ja kesäkukkia, myös kukkasipuleita, pieniä koristepuita ja -pensaita sekä ikivihreitä kasveja.

Ruukkuvaihtoehtoja monivuotisiin istutuksiin:

Pakkasenkestävät keramiikkaruukut
Pakkasenkestävät UV-suojatut muoviruukut, myös valoruukut!
Pakkasenkestävät lasikuitu/ seosruukut
Termoruukut

Lechuza-ruukut Viherlassilasta

Laadukkaan lechuza-ruukut

Puutarhamyymälässämme on kattava valikoima Lechuza-ruukkuja altakasteluosineen varastotuotteina, minkä ansiosta saat ne mukaasi heti. Osa Lechuza ruukuista on toimitustuotteita.

Tutustu valikoimaan myymälässä!

show blocks helper

Eko-ruukut alk. 15,90

Kierrätysmuovista, uv-suojattu, pakkasenkestävä ja rikkoutumaton.

Ruukku

12,90 

Kestävä yleisruukku kesäkukille tai vihanneksille.

Muoviruukku 9 cm, 20 kpl

5,50 

Neliskulmainen musta muoviruukku esikasvatukseen ja taimien koulintaan. Sopii pienoiskasvihuoneeseen ja taimikasvatuslaatikkoon. Vahva materiaali, uudelleen käytettävä. 20 kpl

Muoviruukku 11cm, 10 kpl

5,20 

Neliskulmainen, musta muoviruukku esikasvatukseen, taimien koulintaan ja perennoille. Vahva materiaali, uudelleen käytettävä. 10 kpl.

Etsitkö inspiraatiota puutarhaasi?

Lue puutarhurisi vinkit