Sorkkasankarit ja jyrsijät pois puutarhasta

UUTUUS! REVIRA hirvieläin- ja jyrsijäkarkotteet

Nyt olemme saaneet myymälään uuden, turvallisen tuotteen pitämään eläimet pois alueilta, joihin ne eivät ole tervetulleita.

Tuote on REVIRA. Se on taloudellinen, tehokas, helppokäyttöinen, ympäristöystävällinen ja pitkävaikutteinen.

Villieläintutkijat ovat kehittäneet tuotteen, joka levitetään maastoon. Se toimii kuin näkymätön aita. Eläimet tunnistavat Revira karkotteen ja karttavat käsiteltyä aluetta.

Revira on tehokas, helppo levittää, taloudellinen, ympäristöystävällinen ja vaaraton ihmisille ja eläimille. Kaksi litraa Reviraa riittää 250 m2 alueelle. Käsittelyn vaikutus kestää 3-6 kuukautta, ja se vaikuttaa myös lumen läpi.

Revirasta saatavana 2 eri vaihtoehtoa: hirvieläinkarkote ja jyrsijäkarkote. Hirvieläinkarkote karkottaa peurat, kauriit ja muut sorkkaeläimet ja jyrsijäkarkote karkottaa jänikset, rusakot, hiiret, myyrät ja mäyrät.

Tuotekuvaus: Erittäin tehokkaaksi ja turvalliseksi karkotteeksi osoittautuneet Revira lecarakeet ovat erikoiskäsiteltyjä. Aine ei sisällä mitään kemiallisia tai biologisia lisäaineita. Tuote tarvitsee kosteutta jotta se käynnistää karkotusprosessin. Reviraa voidaan levittää maahan kuivalla säällä ja vesi- tai lumisateella ja myös lumen päälle. Vaikutus alkaa 3-5 päivän kuluttua levityksestä.

REVIRA Jyrsijäkarkoite: Hiiret, myyrät, rusakot, jänikset, mäyrät
Reviraa levitetään hiiriä, myyriä, rusakoita, jäniksiä ja mäyriä vastaan koko suojattavalle alueelle.
Hiiriä vastaan voidaan levittää myös noin 2 metriä leveä ”aita” talon tai suojattavan alueen ympärille. Myyriä vastaan Reviraa laitetaan myös myyränkoloihin. Vaikutus alkaa 3-5 päivän kuluttua levityksestä. Kaksi litraa riittää noin 250 m2 alueelle.

REVIRA KARKOTTEET

REVIRA hirvieläinkarkote: Hirvieläimet: hirvet, peurat, kauriit.
Reviraa levitetään hirvieläimiä vastaan ”aidaksi” noin 2metriä leveä alue ja noin 3-10 metriä suojattavan alueen ulkopuolelle. Eläimet tunnistavat karkotteen hyvissä ajoin ennen suojattavaa aluetta. Kaksi litraa Reviraa riittää ”aidaksi” noin 125 metrin matkan (2 metriä leveä) tai noin 250 m2 alueelle. Rakeet levitetään tasaisesti. Vaikutus alkaa 3-5 päivän kuluttua levityksestä.