Vinkkejä pimeän piristykseksi

1. Muista ystävää

Ilahduta ystävää tai työkaveriasi kukkakimpulla. Kimppu tuoreita kukkia itselle tai ystävälle tuo hyvää mieltä ja jaksamista arkeen. Valitsetpa pirteitä, hehkuvia tai huurteisen sävyisiä kukkia, niin ilo on taattu.

Sytytä kynttilä läheisen muistolle, vie seppeleitä, kynttilöitä ja kukkia haudoille. Edesmenneitten muistelemiseen liittyy myös ajatus toivosta ja elämän jatkumisesta.

3. Sytytä valot

Tuo lyhtyjä ja kynttilöitä sisälle ja ulos. Kieputa valoketjuja kasvien ja ruukkujen ympärille. Sytytä tunnelmalliset valot valaisemaan pimeneviä iltoja.

Muista tarkistaa ulos laitettavista sähkövaloista, että ne ovat ulkokäyttöön sopivia, sekä muista turvallisuus elävän tulen kanssa.

4. Korista kransseilla

Taivuta rautalangasta tai muotoile vaikka sanomalehdestä kehikko kranssille. Tee pieniä nippuja haluamastasi materiaalista ja kiinnitä niput ohuella rautalangalla kehikkoon. Kranssiin sopivat mm. eucalyptuksen oksat, kuivakukat ja kaikenlaiset havut sekä buxuksen oksat. Koristele haluamallasi tavalla ja lisää nauhasta rusetti.

Meiltä löydät myös mainion valikoiman kauden kransseja sekä sisälle että ulos!

5. Puuhastele ja suunnittele

Vuoden pimein aika sopii parhaiten kaikenlaiseen puuhasteluun. Nyt voi kaivaa puutarhakirjat esiin ja alkaa suunnitella tulevaa kevättä tai valmistautua tuleviin  juhlapäiviin. Istuta vaikka amarylliksen sipuleita itselle tai lahjaksi.

 

Ideoita, opastusta ja ainekset kaikkiin näihin vinkkeihin saat
meiltä Viherlassilasta. 
Tehdään tästä pimeydestä juhlaa ja kaikkien aikojen ihanin talvikausi.

2. Vau- efektiä vaha-amarylliksillä

Vahatut amaryllikset ovat helppo ja nopea tapa piristää omaa ja kaverinkin kotia. Valitse suosikkisi ja anna kukinnan odotuksen viedä juhlatunnelmaan.
Näitä ihanuuksia ei tarvitse kastella tai hoitaa!