Viherlassila kevätlehti 2022

kevätlehden kansikuva 2022

Kevätlukemista pihastelijoille!

2022 puutarhan teemana on meillä Viherlassilassa on luonnon moninaisuus ja kasvun ilo. Puutarhasta on iloa niin puutarhurille kuin muillekin puutarhassa vieraileville ihmisille ja otuksille. Puutarhanhoito tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin ja on ihana herkutella itse kasvatetuilla marjoilla, yrteillä, potuilla, hedelmillä ja muilla puutarhan antimilla. Parvekkeet, ikkunalaudat, palstat ja viljelylaatikot suorastaan kutsuvat työntämään sormet multaan ja kasvun ihmeen seuraaminen on varsin kutkuttavaa puuhaa.

Voit tehdä puutarhastasi myös kukkivan keitaan, joka houkuttele pölyttäjiä. Puutarhan kukkia on ihana kerätä myös leikkokukiksi maljakkoon. Välimeren kasveilla puolestaan patiot heräävät henkiin, kun oliivipuut ja sitruspuut ja muut ihanuudet tuovat rentouttavaa kesäistä tunnelmaa ja tuulahduksen Välimeren kauniilta rannoilta omalle pihalle tai parvekkeelle.

Tutustu kevätlehtemme kauden uutuuksiin ja tarjouksiin linkistä tai kuvaa klikkaamalla.


Tervetuloa hakemaan inspiraatiota pihasteluun!