2019 Kukkasipulitrendit

Hoida puutarhaasi, niin se hoitaa sinua

Puutarhassa puuhastelu on monin tavoin positiivinen juttu. Pihastelu on hauskaa, se on loistavaa hyötyliikuntaa ja tekee hyvää terveydelle. Pitkän koti- tai työpäivän jälkeen tekee ulkoilu ja raitis ilma terää, ja lähellä luontoa oleminen karkottaa stressiä! Kauniiden asioiden luominen stimuloi pakostikin hyvälle tuulelle. On tärkeää pitää hyvää huolta itsestään ja myös luonnosta. Puutarhanhoito on harrastus, jossa yhdistyvät kaikki hyvät asiat.

  1. TRENDI
    URBAN GARDENING – PIHASTELUA KAUPUNGISSA

La­sag­ne-is­tut­ta­mi­nen on haus­ka ta­pa teh­dä pit­kään kuk­ki­va is­tu­tus ke­vään kuk­ka­si­pu­leis­ta. Me­to­di on eri­tyi­sen kä­te­vä parvekkeilla, ruuk­kuis­tu­tuk­sis­sa ja pienissä puutarhoissa, kun istutustilaa on vähän ja halutaan nauttia kevään kukkarunsaudesta.

La­sag­ne-is­tu­tuk­ses­sa kuk­ka­si­pu­lit is­tu­te­taan kol­meen eri ker­rok­seen, jois­ta ylim­pään tu­le­vat ai­kai­sim­mat kuk­ki­jat, kes­kim­mäi­sek­si hie­man myö­hem­min kuk­ki­vat ja alim­paan ker­rok­seen vii­mei­sim­pi­nä kuk­ki­vat.

Run­saan ku­kin­nan var­mis­ta­mi­sek­si on suo­si­tel­ta­vaa lan­noit­taa is­tu­tuk­set esi­mer­kik­si luu­jau­hol­la.

2. TRENDI

FLOWER POWER – KUKISSA ON VOIMAA

Loihdi puutarhasi, patiosi ja parvekkeesi iloisen värikkääksi kukkaparatiisiksi Flower Power- kukkasipulisekoituksillamme. Istuta ne suoraan kukkapenkkiin  tai värikkäisiin ruukkuihin, tai mihin tahansa missä ne tuovat hymyn huulillesi. Käytä kaikkia sateenkaaren värejä ja laita hyvät vibat liikkeelle! 

3. TRENDI

TAKE CARE FOR NATURE –  HYVÄ HUOMINEN

Kestävä kehitys ja ekologisuus ovat tämän päivän kuumia puheenaiheita, ja syystäkin. Koska rakastamme luontoa ympärillämme, täytyy meidän pitää huolta siitä niin hyvin kuin voimme ja osaamme. Jokainen voi osallistua ilmastotalkoisiin istuttamalla pölyttäviä hyönteisiä hyödyttäviä kasveja ja kukkasipuleita, kierrättämällä ja vähentämällä roskien määrää. 
Osa kukkasipuleistamme ovat pakattuja Bio- pohjaiseen muoviin, joka on 100% kierrätettävä. Eko- pakkaukset tunnistaa logosta ja maanläheisestä tyylistä. Pidetään hyvää huolta siitä mitä rakastamme, eikö niin.