Bokashi buustaa kompostin!

Tee kuten japanilaiset, anna maan mikoro-organismeille ravinteita, ja maa palkitsee sinut ruhtinaallisesti. Bokashi voi olla todellinen ihmeidentekijä viljelyksillesi ja samalla voita palautttaa maahan sieltä käyttämiäsi ravinteita. Toisin sanoen kun antaa, niin saa.

Kompostointi on trendikästä, mutta kaikkein korkeimmalla kompostoinnin saralla on Bokashi.

Bokashi-menetelmä on erilainen tapa kompostoida. Se on yksinkertaista, luontoystävällistä ja helppo tapa tuottaa tavallista kompostia ravintorikkaampaa kompostiainesta. Se on myös keino palauttaa maahan sieltä ottamiasi ravinteita.

Sen sijaan, että heität ruokajätteet roskiin, kerää ne hanalla varustettuun Urban Garden keittiökompostiämpäriin. Ämpärin kompostimassan lisäksi, saat lisäksi ravinnerikasta liuosta (fermentoitumisneste), jota voit käyttää kasvien lannoitukseen vedellä laimennettuna (suhteessa 1:100). Fermentoitumisnestettä voi raakana käyttää viemärin aukaisuun ja jätesäiliön puhdistamiseen.

Urban garden keittiökompostori ei vie paljon tilaa. Sen voit sijoittaa keittiönpöydälle tai vaikka parvekkeelle. Se on hajuton eikä kerää kärpäsiä. Tuotteen kanssa suosittelemme Urban Garden kompostikuiviketta.

Keittiökompostori