Chilit 2019

Chilihuuma!

Chilien kasvattaminen koukuttaa. Vuosittain tulee aina lisää lajikkeita, jotka innostavat uusiin kasvatuskokeiluihin.
Eri chililajikkeet eroavat värin ja muodon osalta merkittävästikin toisistaan ja antavat näin aina uutta seurattavaa sekä kasvatuksessa että hyödyntämisessä. Useimpia chiliharrastajia kiinnostaa kuitenkin chilien tulisuus, jota mitataan Scovillen asteikolla. Valikoimastamma löytyy ilahduttavan paljon vaihtoehtoja äärimmäisen tulisista chileistä naposteluunkin sopiviin, makeisiin ‘namuchileihin’.Voimakkain maku hedelmässä on sisällä olevissa valkoisissa seinämissä, joissa siemenet ovat kiinni.

Omien luottolajikkeiden rinnalla on kiva kokeilla aina jotain uutta.
Tutustu valikoimmaamme sekä uutuuksiimme ja katso pihastutko!

 

Myymälämme chilivalikoima 2019

Viherlassilan chilivalikoima täydentyy joka vuosi uusilla lajikkeella. Tutustu lajikkeisiin ja kokeile niiden kasvattamista itse, ties vaikka näistä löytyisi juuri sinulle oma ‘must have’ lajike. Kannattaa myös olla nopea, näitä on saatavilla vain rajoitetut erät!
Osa lajikkeista saapuu huhtikuussa. Kotimaiset chilien taimet saapuvat viikko 13 loppupuolella.

Pihastelupäivien  kunniaksi hemmottelemme
asiakkaitamme kuumottavalla chilitarjouksella:
3 kpl kotimaisia chilin tainta yhteensä 20,00.
Yksittäin 8,90.
Tarjous voimassa 30.3.-31.3. tai erien loppuun.

Tutustu valikoimaamme!