Viherlassilan joulupuutarha

Inspiraatiota, ideoita ja iloa!

Loppuvuosi on ihanan tunnelmallista juhlakautta! Marras-joulukuussa muistellaan vuoden onnistumisia työporukalla, juhlitaan itsenäistä Suomea ja hiljennytään joulun viettoon läheisten kanssa.

Joulun odotusaika on myös Viherlassilassa inspiroivaa aikaa! Tänäkin vuonna olemme rakentaneet myymäläämme elämyksellisen joulupuutarhan, jossa panostetaan yhdessä tekemiseen, tunnelmointiin ja läheisten muistamiseen lahjoin ja kukin.

 

6.12. Viherlassilan itsenäisyyspäivä
 
Suomea on syytä juhlia! Joulupuutarha täyttyy tällöin eleganteista kimpuista ja asetelmista, joilla viimeistelet oman itsenäisyypäivän juhlintasi.
8.-12.12. Viherlassilan kuusijuhla
 
Joulukuuset ovat lähtemätön osa joulua ja Viherlassilan kuusijuhlasta löydät varmasti mieleisesi yksilön. Myymälässämme on myös paljon vaihtoehtoja perinteisille kuusille, kuten trendikkäät sypressit tai rungolliset pallotuijat. Muistathan, että kanta-asiakkaana saat ilmaisen kotiintoimituksen kuusijuhlan aikana tehdyille kuusiostoksille!
 
15.12. Viherlassilan kanta-asiakaspäivä
 
Lauantaina hemmotellaan kanta-asiakkaita tarjouksin ja tarjoiluin. Lapsille luvassa on riemukasta tekemistä  ja inspiroivia elämyksiä aikuisille. Saattaa olla, että joulupukkikin piipahtaa…
 Joulupuutarhastamme löydät kauneimmat joulukukat, ihanimmat asetelmat ja kaupungin komeimmat kuuset. Tarjoamme myös kattavan valikoiman somistustavaraa joulutunnelman luomiseen kotona tai työpaikalla.
 
Tervetuloa nauttimaan kanssamme juhlakaudesta ja joulun tunnelmasta!