Kokeile hauskaa lasagne-istuttamista!

Lasagne-istuttaminen on hauska tapa tehdä pitkään kukkiva istutus kevään kukkasipuleista. Metodi on erityisen kätevä, jos istutustilaa on vähän, mutta kevään kukkaloistosta ei kuitenkaan haluta tinkiä.

Lasagne-istutuksessa kukkasipulit istutetaan kolmeen eri kerrokseen, joista ylimpään tulevat aikaisimmat kukkijat, keskimmäiseksi hieman myöhemmin kukkivat ja alimpaan kerrokseen viimeisimpinä kukkivat.

Tätä monipuolista istutustekniikkaa voi käyttää sekä ruukkuistutuksissa että maahan istuttaessa. Runsaan kukinnan varmistamiseksi on suositeltavaa lannoittaa istutukset esimerkiksi luujauholla.

 

Myymälästämme löytyy neljä erilaista valmiiksi laadittua reseptiä, joiden neuvojen avulla onnistut varmasti upeassa lasagne-istutuksessa. Kattavassa valikoimassamme on runsaasti aineksia myös soveltamiseen ja persoonallisiin kokeiluihin. Päästä luovuutesi valloilleen ja laadi oma reseptisi!