Loistoa loppukesään!

Hyvissä voimissa olevat kesäkukat kaipaavat nyt rinnalleen loppukesän uusia sävyjä ja tuttavuuksia. Jos paahtava helle on uuvuttanut sekä kukat että hoitajansa, on nyt mitä mainioin aika tehdä myös kokonaan uusia, raikkaita ja pitkään kauniina pysyviä istutuksia.

Kasveissa löy­tyy nyt va­lin­nan­va­raa hui­mas­ti! Haluatko herkutella värikkäillä krysanteemeilla, keijunkukilla vai koristepaprikoilla tai nautitko hillittyjen astereiden, hopealehtien ja tädykkeiden eleganssista. Höystä ruukut lankaköynnöksillä, muratilla tai trendikkäin heinin, niin tulos on taattu!

Käy­tä is­tu­tuk­siin pe­rin­teis­ten kausikuk­kien li­säk­si pe­ren­no­ja, havukasveja, pie­niä pui­ta ja pen­sai­ta. Roh­keus täs­sä(kin) asias­sa kan­nat­taa! Pyy­dä apua myy­mä­läs­sä, jos tun­tuu, et­tä mie­leis­tä ko­ko­nai­suut­ta ei mei­naa syn­tyä.

Is­tu­ta kas­vit tii­viis­ti, jos ha­luat sa­man tien täy­te­läi­sen ruu­kun. Mul­lan pin­nal­la voi käyt­tää eri­lai­sia kat­tei­ta pik­ku­ki­vis­tä kuo­ri­kat­tei­siin viimeistellyn il­meen saa­mi­sek­si.

Pi­has­te­lua par­haim­mil­laan!

Kaik­ki mi­tä tar­vit­set pi­has­tut­ta­viin ruuk­kuis­tu­tuk­siin löy­dät Vi­her­las­si­las­ta!