Jaakontaika® – kasvutehoste kaikenlaisille kasveille

Komeampaa kukintaa, vehreämpiä viherkasveja, mehukkaampia marjoja ja hedelmiä, maukkaampia vihanneksia ja muhkeampia juureksia. Puutarhassa se on loistava apu, esimerkiksi kirvahyökkäyksen jälkeen. Jaakontaika® saa myös viherkasvit syvemmän vihreiksi sekä reippaan ryhdikkäiksi nestejännityksen kohentuessa.

Suomalainen innovaatio Jaakontaika® saa kaikki koriste- ja hyötykasvit kukoistamaan tuoden esille niiden parhaat puolet. Jaakontaika® on myrkytön ja torjunta-aineeton kasvutehoste, joka edistää kasvua tehostamalla yhteyttämistä.

Saatavana kätevänä Jaakontaika®-sumutteena ja -tiivisteenä!

Käyttöohje

Sumute
Jaakontaika®-energiasuihke litran vetoisessa sumutinpullossa on valmis käyttöliuos. Sumuta sillä kasvin lehdet kosteiksi noin viikon välein. Käsittely on aina tehtävä valoisana aikana, sillä Jaakontaika® toimii vain kasvien yhteyttäessä.
Muista myös lannoittaa kasvit, koska Jaakontaika® lisää kasvien aineenvaihduntaa käytön aikana.

Jaakontaika®-energiasuihke 1L

Tiiviste
Jaakotaika®-tiiviste on laimennettava ennen käyttöä sumutinpulloon tai puutarharuiskuun. Laimennussuhde: 1 osa tiivistettä, 4 osaa vettä. Sumuta liuoksella kasvin lehdet kosteiksi ja toista käsittely noin viikon välein. Käsittely on aina tehtävä valoisana aikana, sillä Jaakontaika® toimii vain kasvien yhteyttäessä.
Muista myös lannoittaa kasvit, koska Jaakontaika® lisää kasvien aineenvaihduntaa käytön aikana.

Jaakontaika®-tiiviste 1L

Erityistä huomioitavaa

Sumuta hyvin hennot tai ohutlehtiset kasvit normaalia laimeammalla liuoksella. Tee tarvittaessa koekäsittely laimennetulla seoksella (1 osa Jaakontaikaa, 1 osa vettä). Kurttulehtiruusuille Jaakontaikaa on annosteltava varoen, jotta lehden poimuihin ei jää suuria pisaroita.

Säilytys

Jaakontaika® on kasveille myrkytöntä eikä jätä kasveihin myrkyllisiä jäämiä. Sellaisenaan nautittuna Jaakontaika® on haitallista. Säilytä pulloa lasten ulottumattomissa, tiiviisti suljettuna, mieluiten viileässä ja valolta suojattuna.