Kausikukat

Kevään sipulikukat, kauneimmat kesäkukat ja hurmaavat syyskukat

Ruukkuun istutettavat kausikukat ihastuttavat parvekkeella, terassilla, sisäänkäynnissä ja puutarhassa! Kausikukkavalikoimamme vaihtelee kauden ja sesongin mukaan, minkä ansiosta ruukkupuutarhasi kukoistaa ympäri vuoden!

Pihasteluun sopii ottaa välillä rennosti ja keskittyä ihastelemaan pieniä yksityiskohtia. Nauti kesäisen raikas juoma. Ota tuijotuskilpailu kauneimman kesäkukkasen tai puolisosi kanssa, pistä varpaat multaan ja unohda ne vähäksi aikaa sinne muhimaan, kuuntele kevään ääniä ja jätä muu maailma hetkeksi oman onnensa nojaan. Pihastelua parhaimmillaan!

Mitä etsit pihaan tai puutarhaan?

Löydät sen Viherlassilasta! Käytä hakutyökaluamme löytääksesi etsimäsi tuotteen laajasta valikoimastamme.

Etsitkö inspiraatiota puutarhaasi?

Lue puutarhurisi vinkit
show blocks helper
Tarjous terassidaalia

Terassidaalia

17,00  14,90  P21

Trendikäs ihanuus pihasteluun! Useita värejä! Sopii ruukussa parvekkeelle, terassille tai puutarhaan. Kastele, lannoita ja poista kuihtuneet kukat niin daalia kukkii syksyyn asti! Voimassa niin kauan kuin erää riittää.   

terassihortensia

Terassihortensia

29,00  P21

Klassikko pitkäaikaiseen pihasteluun! Useita värejä! Sopii ruukussa sisälle, parvekkeelle, terassille tai puutarhaan. Kastele, lannoita ja poista kuihtuneet kukat niin hortensia kukkii syksyyn asti! Voimassa niin kauan kuin erää riittää.