Kausikukat

Kevään sipulikukat, kauneimmat kesäkukat ja hurmaavat syyskukat

Ruukkuun istutettavat kausikukat ihastuttavat parvekkeella, terassilla, sisäänkäynnissä ja puutarhassa! Kausikukkavalikoimamme vaihtelee kauden ja sesongin mukaan, minkä ansiosta ruukkupuutarhasi kukoistaa ympäri vuoden!

Pihasteluun sopii ottaa välillä rennosti ja keskittyä ihastelemaan pieniä yksityiskohtia. Nauti kesäisen raikas juoma. Ota tuijotuskilpailu kauneimman kesäkukkasen tai puolisosi kanssa, pistä varpaat multaan ja unohda ne vähäksi aikaa sinne muhimaan, kuuntele kevään ääniä ja jätä muu maailma hetkeksi oman onnensa nojaan. Pihastelua parhaimmillaan!

Mitä etsit pihaan tai puutarhaan?

Löydät sen Viherlassilasta! Käytä hakutyökaluamme löytääksesi etsimäsi tuotteen laajasta valikoimastamme.

Etsitkö inspiraatiota puutarhaasi?

Lue puutarhurisi vinkit
Tarjous muscari

Helmililja 4 kpl

Muscari 11,60  9,50 

Keväinen ihanuus! Voimassa 1.4. alkaen.

Katso lisätiedot
Tarjous Kesäkukkien ja yrttien pikkutaimia 5 kpl

Kesäkukkien ja yrttien pikkutaimia 5 kpl

6,00  4,90 

Kasvata itse kesäkukkia ja yrttejä pikkutaimista! Paljon lajeja ja lajikkeita mm. lobelia, verenpisara, petunia, pelargoni, lumihiutale, oregano, minttu, miljoonakello. Normaalihinta yksittäin 1,20€/kpl. Voimassa niin kauan kuin erää riittää.  

Katso lisätiedot
Tarjous Bellis-4

Lemmikki ja kaunokainen 4 kpl

15,60  9,90 

Pihasteluun sopivat 🙂 Kotimaiset lähellä viljellyt kevätsuosikit! Yksittäin 3,90€/kpl Voimassa niin kauan kuin erää riittää.

Katso lisätiedot
Tarjous orvokki

Orvokit 6 kpl

Viola 7,20  5,90 

Orvokit tuovat mukanaan tuulahduksen kevättä! Orvokkimme ovat lähellä viljeltyjä. Pienikukkaiset orvokit nyt yhteistarjoushintaan! Voimassa niin kauan kuin erää riittää. Yksittäin 1,20€

Katso lisätiedot
Tarjous pelargoni

Pelargoni

4,50  3,90  P10,5

Pelargonit ovat uusvanhoja ihanuuksia! Koko kesän kukkivat pelargonit ovat helppohoitoisia. Useita värejä ja lajikkeita! Myös puolivalmiita pelargoneja isossa ruukussa esikasvatukseen! Useita lajikkeita. Voimassa  niin kauan kuin erää riittää.  

Katso lisätiedot