Viherlassilan joulun TOP 5

Tämän joulun suosikkimme

Loppuvuoden juhlat ja erityisesti joulu ovat hyvin perinteikkäitä juhlia ja monille perheille tietyt tutut elementit loppuvuoden juhlissa ovat tärkeitä vuodesta toiseen. Mekin Viherlassilassa pidämme perinteistä, mutta jokavuotiset uutuudet tuovat mukavaa piristystä ja vaihtelua kukkien ja kasvien käyttöön sekä juhlien somistamiseen.

Olemme koonneet tähän artikkeliin viisi suosikkiamme tämän vuoden joulunviettoon.

1. Vahatut amaryllikset ja hyasintit

Vahatut sipulikukat ihastuttavat helppoudellaan! Näitä joulukukkia ei tarvitse laittaa multaan, eikä myöskään kastelu tai lannoitus ole tarpeen. Kaikki mitä nämä ihanuudet tarvitsee on jo valmiina kauniin vahapinnan alla!

Vahatut amaryllikset ja hyasintit ovat kauniita sellaisenaan tai jouluisessa asetelmassa esimerkiksi lasiruukussa.

Tämän vaivattomammaksi ei joulukukista nauttiminen tule, osta omasti ja ihastu!

2. Riippuvat kranssit

Tänä vuonna kranssin ei tarvitse olla perinteisen pyöreä ja riippuvat vaihtoehdot valtaavat nyt ulko-ovet. Tuunausmahdollisuudet ovat yhtä hyvät tai paremmat kuin pyöreissäkin kransseissa, joten jokaiselle varmasti löytyy omanlaisensa.

Myymälästämme löydät hyvän valikoiman valmiiksi tehtyjä riippuvia kransseja tai voit tilata juuri itsellesi sopivan floristeiltamme: puh. 044 5369 657 tai flo­ris­tit@vi­her­las­si­la.fi.

3. Pikkuhavut

Sypressi, kartiovalkokuusi, pilarimarjakuusi, pinja tai setri… Tänä vuonna Viherlassilan pikkuhavujen valikoima on aivan valtaisa! Pikkuiset havut hurmaavat sellaisenaan, mutta kantavat erilaiset koristeet uljaasti.

Pikkuhavut ihastuttavat myös monikäyttöisyydellään; pikkuhavut sujahtavat mukavasti joulukukka-asetelmiin tai tuovat joulun tuntua tiloihin, joihin perinteistä, isoa kuusta ei voi laittaa.

Pikkuhavut menestyvät myös ulkoistutuksissa ja tuovat iloa pitkään!

 4. Kukat asusteina

 

Kukat kuuluvat kaikkiin juhliin! Juhlatilojen koristelu kukkasin tarjoaa upeat mahdollisuudet vaikuttaa juhlien tunnelmaan. Kukat ovat myös suosittu lahja juhlien isännälle tai emännälle ja kukat lähes poikkeuksetta ilahduttavat saajaansa.

Kukat antavat myös upean lisän pukeutumiseen ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Me Viherlassilassa olemme aivan sekaisin kukka-asusteista! Puutarhurimme viimeistelevät tyylinsä kukkasin aina kun mahdollista ja suosittelemme sitä lämpimästi myös asiakkaillemme. Mikään ei voita tunnetta, jotka kukka-asusteet tuovat juhlaan kuin juhlaan!

5. Elämyksellisyys

Tämän joulun ja loppuvuoden juhlakauden parasta antia meille Viherlassilalaisille on uudet, ihanat elämykset! Puutarhurit ovat tunnetusti onnellista ammattikuntaa, mutta sydämessä ja mielessä on aina tilaa uudenlaisille kokemuksille perheen, kollegoiden ja tietenkin kasvien parissa.

Elämysten tarjoaminen myös kaikille asiakkaillemme on meille hyvin tärkeää. Haluamme jatkuvasti kehittää ja uudistaa myymäläämme, niin että nähtävää ja koettavaa riittää vuoden jokaiselle päivälle. Tällä hetkellä olemme erityisen ylpeitä kaikista joulupuutarhamme upeista elämyksistä.

Olemme onnekkaita saadessamme viettää päivät näin hurmaavan joulupuutarhan keskellä! Tule sinäkin viettämään kanssamme joulun aikaa ja saamaan uusia elämyksiä itsellesi ja perheellesi.

Lämpimästi tervetuloa joulupuutarhaamme!