Viherlassilan joulupuutarha

Inspiraatiota, ideoita ja iloa!

Loppuvuosi on ihanan tunnelmallista juhlakautta! Marras-joulukuussa muistellaan vuoden onnistumisia työporukalla, juhlitaan itsenäistä Suomea ja hiljennytään joulun viettoon läheisten kanssa.

Joulun odotusaika on myös Viherlassilassa aivan mielettömän inspiroivaa aikaa! Tänäkin vuonna rakennamme myymäläämme elämyksellisen joulupuutarhan, jossa panostetaan yhdessä tekemiseen, tunnelmointiin ja läheisten muistamiseen lahjoin ja kukin.

 

Joulukuun viikoinloppuina puutarhamme on täynnä tapahtumia, joissa on nähtävää, tehtävää ja koettavaa kaiken ikäisille.

2.-3.12. Viherlassilan pihastelupajat
 
Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna panostetaan yhdessä tekemiseen. Myymälässämme on pihastelupajoja, joissa puutarhurimme opastavat esimerkiksi kranssien ja asetelmien teossa sekä antavat vinkkejä miten kukilla voi viimeistellä juhlalookin. Nappaa mukaasi tee-se-itse tarvikkeet tai valmiit tuotteet.
6.12. Viherlassilan itsenäisyyspäivä
 
100-vuotiasta Suomea on syytä juhlia! Joulupuutarha täyttyy tällöin Suomi 100 kimpuista ja asetelmista, joilla viimeistelet oman itsenäisyypäivän juhlintasi.
9.-10.12. Viherlassilan kuusijuhla
 
Joulukuuset ovat lähtemätön osa joulua ja Viherlassilan kuusijuhlasta löydät varmasti mieleisesi yksilön ja siihen hurmaavat koristeet. Myymälässämme on myös paljon vaihtoehtoja perinteisille kuusille, kuten trendikkäät sypressit tai hauskat rungolliset pikkupallotuijat.
16.-17.12. Viherlassilan perhejoulu
 
Joulukuun kolmantena viikonloppuna panostetaan perheeseen, läheisiin ja yhteistyökumppaneihin. Lauantaina luvassa on riemukasta tekemistä lapsille ja inspiroivia elämyksiä aikuisille. Sunnuntaina hemmotellaan kanta-asiakkaita tarjouksin ja tarjoiluin.
Viherlassilan joulukahvila on avoinna kaikkina tapahtumaviikonloppuina. Kahvilastamme saa lämpimiä juotavia ja pientä purtavaa.
 
Pihastuttavien tapahtumien lisäksi, joulupuutarhastamme löydät kauneimmat joulukukat, ihanimmat asetelmat ja kaupungin komeimmat kuuset. Tarjoamme myös kattavan valikoiman somistustavaraa joulutunnelman luomiseen kotona tai työpaikalla.
 
Tervetuloa nauttimaan kanssamme ihanasta juhlakaudesta ja joulun tunnelmasta!