Uutta! Syötävät delidaaliat

UUTTA! Syötävää kauneutta! Istuta daalia kukkapenkkiin tai isoon ruukkuun alkukesällä. Nauti koko kesä daalioiden kauneudesta ja popsi terälehtiä vaikka salaateissa tai kakun koristeena.

Daalian mukulat korjataan perunan tapaan ensimmäisten pakkasten tultua syksyllä. Käytä mukuloita kuten juureksia: kuori huolellisesti ja keitä, paahda tai paista! Jokaisen lajikkeen mukuloissa on oma hienostunut aromi, väri ja muoto. Myymälässämme neljä kaunista ja herkullista lajiketta! Rajoitettu erä, toimi nopeasti!

Delidaalia Sunset

Sunset -lajikkeella on kauniin puna-keltaiset kukat. Se on tiiviskasvuinen ja jää muita delidaalioita matalammaksi, korkeus max 100 cm. Soveltuu erityisesti ruukkuviljelyyn, eikä tarvitse tukea. Kuori mukulat huolellisesti ja keitä, paahda tai paista mukulat kunnolla kypsiksi. Hieno kyssäkaalimainen aromi.

Delidaalia Pink Jack

Pink Jack -lajikkeella on kauniin violetin ja valkoisen sävyttämät kukat. Se on tiiviskasvuinen ja korkeus max 120 cm. Soveltuu kukkapenkkiin tai ruukkuviljelyyn. Kuori mukulat huolellisesti ja keitä, paahda tai paista mukulat kunnolla kypsiksi. Terälehdet sopivat myös kuivaukseen! Hienostunut aromi.

Delidaalia Elite

Elite -lajikkeella on kauniin vaaleanpunaiset kukat. Se on tiiviskasvuinen ja jää muita delidaalioita matalammaksi, korkeus 80-100 cm. Soveltuu erityisesti ruukkuviljelyyn, eikä tarvitse tukea. Kuori mukulat huolellisesti ja keitä, paahda tai paista mukulat kunnolla kypsiksi. Hienostunut aromi.

Delidaalia Allerlei

Allerlei -lajikkeella on kauniin keltaiset ja punaraidalliset kukat. Korkeus 100-120 cm. Soveltuu kukkapenkkiin tai ruukkuviljelyyn. Kuori mukulat huolellisesti ja keitä, paahda tai paista mukulat kunnolla kypsiksi. Terälehdet sopivat myös kuivaukseen! Hienostunut aromi.

Paahda mukulat syksyllä tai käytä terälehdet salaateissa!