Puutarhapäivät 1.-2.4. Tule ja pihastu!

Keväinen pihastelu alkaa Viherlassilan Puutarhapäiviltä!

Tule myymäläämme tulevana viikonloppuna pihastumaan tämän kevään puutarhauutuuksiin
sekä hyödyntämään upeat keväiset huipputarjouksemme!

Puutarhurin grilli kuumana koko viikonlopun – tarjoamme hodarit 🙂

Puutarhapäivien huipputarjoukset:

Nämä tarjoukset voimassa puutarhapäivien ajan 1.-2.4. tai niin kauan kuin eriä riittää.

paeoniapionidr.alexanderfleming2

Kiinanpioni ’Dr. Alexander Fleming’

Paeonia lactiflora 'Dr. Alexander Fleming' 19,50  1 lk

Pinkit, kerrotut, tuoksuvat kukat kesä-heinäkuussa. Pensasmainen, kiiltävä lehdistö. Vahva kasvusto. Myös leikkokukka. Kaunis yksittäin tai ryhmissä, myös ruusutarhassa. Syvämultainen kasvupaikka. Tuore ja ravinteikas, vettä läpäisevä maa.    

Tarjous "Clematis 'The President', 2016, Queen of the Vines [Clematis], KLEM-uh-tiss, 8-12 ft Vine, group B2, Z5, Blue, Bloom Month 5c,9, In Bed f2.06.0 for 7.0 years

Old favorite. 6-8"" (15-20cm) deep purple-blue flowers with striking red tipped stamens. Mature height 8-12' (2.5-3.5m).Pruning group B2. Award of Garden Merit by the Royal Horticultural Society in 1993. Planted in 2009. Blooms from May-June and Sept.-Oct."

Kärhöjä

Clematis 12,00  6,90  1 lk

Loistokärhöt ovat romanttisen puutarhan ystävän suosikkiköynnöksiä! Upeita kestäviä ja suosittuja lajikkeita nyt tarjoushintaan. ’Hagley Hybrid’, ’The President’ ja ’Polish Spirit’ Voimassa 28.06.2017 asti tai niin kauan kun erää riittää.  

terassihortensia

Terassihortensia

29,00  P21

Klassikko pitkäaikaiseen pihasteluun! Useita värejä! Sopii ruukussa sisälle, parvekkeelle, terassille tai puutarhaan. Kastele, lannoita ja poista kuihtuneet kukat niin hortensia kukkii syksyyn asti! Voimassa niin kauan kuin erää riittää.